FFT i Danmark

Det amerikanske FFT LLC har, som udviklere af Funktionel Familieterapi, ansvaret for at udbyde træning og konsultation til de danske FFT teams. FFT LLC har to danske FFT konsulenter, som varetager uddannelse og konsultation på dansk. Derudover samarbejdes der tæt med FFT konsulenter og teams i Norge.

Implementering af FFT

I 2013 startede de første FFT teams i Danmark. Som del af initiativet "Tidlig Indsats - Livslang Effekt" havde Socialstyrelsen i 2015-2017 i samarbejde med Metodecenteret ansvaret for den nationale implementering af FFT og oprettelsen af 6 nye FFT- teams.  Der i dag 8 selvdriftende FFT teams i Danmark. Ved interesse for implementering af FFT kan rettes henvendelse til danske nationale FFT Konsulent Anne Sørgaard på annesoergaard@protonmail.com.

Amerikanske FFT LLC

LLC-organisationen, www.fftllc.com blev grundlagt i 1998, af den amerikanske Funktionel Familieterapi-udvikler Dr. James Alexander, med det formål at lede den systematiske kontrol med, og videnskabelige afprøvning af FFT-modellen. LLC har hovedsæde i USA, og herfra bidrager den til global kvalitetssikring af FFT, gennem træningsseminarer og konsultationer til over 1.600 FFT-terapeuter, fordelt på 330 organisationer.

Direktøren for LLC, Doug Kopp, har tidligere arbejdet med evidensbaserede indsatser overfor unge kriminelle, og direktøren for de kliniske indsatsområder, Dr. Mike Robbins er en anerkendt familieterapeut og senior forsker ved Oregon Research Institute.  Der er derudover FFT-LLC konsulenter i USA, Storbritannien og Danmark, som er med til at sikre modelfidelitet og kvalitetssikring af FFT. Funktionel Familieterapi udbydes i USA, Norge, Holland, Belgien, Danmark, New Zealand, Irland, Skotland, Storbritannien og Singapore. Samlet hjælpes ca. 50.000 familier hvert år, gennem FFT- behandlingsforløb.


Sådan arbejder vi.
Hvad er FFT? - Sådan arbejder vi.
Information til familier.
Information til familier
Information til professionelle.
Information til professionelle